ONEbit

Poskytovatelů hostingu je na internetu mnoho, a vybrat toho nejlepšího dá někdy pořádnou práci. Výborné služby vám nabídne ONEbit, který v mnoha věcech nad ostatními vyčnívá. Co tedy nabízí?

Na výběr máte ze čtyř variant hostingu, a to buď start,home,business nebo premium. U obou ceny začínají již od 23 korun za měsíc, a u obou si můžete vybrat z několika dalších programů, včetně vytvoření webhostingu přímo na míru vašim potřebám. A pro své nové i stávající zákazníky poskytuje ONEbit nejrůznější slevy a věrnostní bonusy.

Ke všem službám je možné si přiobjednat podle vašich potřeb různé rozšiřující balíčky, které bývají velmi často ve slevě. Můžete si tak připlatit za rozšíření prostoru, nebo třeba za dobu uchovávání automatických záloh. Takové možnosti nenabízí žádný další hosting v ČR. Za své poskytované služby byl ONEbit hosting zvolen nejlepším českým hostingem.

Velmi vstřícným krokem ONEbitu vůči novým zákazníkům je možnost hostingu na zkoušku. Celé dva měsíce si můžete vyzkoušet služby úplně zdarma, a platit budete jen v případě, že budete opravdu spokojení a rozhodnete se službu využívat dál.

Pokud se pro ONEbit rozhodnete, rozhodně své stránky nesvěříte nezkušeným amatérům. Za deset let na trhu má ONEbit více než 20 000 klientů, kterým poskytuje za všech okolností maximální podporu. Všechna vaše data jsou umístěna v moderním datacentru vybaveném kvalitními značkovými servery, které jsou perfektně vyladěné, pod dozorem techniků a připravené na vysokou zátěž, proto je dostupnost více než stovky serverů ONEbit v dlouhodobém horizontu 99,99%. ONEbit je partnerem společnosti Intel, předního poskytovatele počítačové techniky, zejména procesorů. Proto máte u této společnosti vždy jistotu, že jsou vaše data uchována na špičkově vybavených serverech.

Na konci července 2018 ONEbit dokončil testování SSD disků na serverech, v současnosti tak mají jejich nový, i stávající zákaznící možnost využít této služby zdarma, na základě autorizované komunikace webhostingový účet přesunou na server s SSD disky, tyto disky jsou dostupné u všech stávajících webhostingových tarifů.

Cena
23 Kč
Poměr cena/výkon
Prostor na disku flexibilní
Přenesených dat neomezeně
PHP memory limit 128 MB
Max. velikost databáze 100 MB
Max. velikost schránky 200 MB
CRON ano
Technická podpora
Nadstandardní funkce
Počet samostatných webů 1
Počet aliasů 0
Počet MySQL databází neomezeně
Počet email. schránek 4
Zkušební doba 60 dní

Oblíbené

okolo 25 Kč/měs,-
okolo 76 Kč/měs,-
  • Cachované stránky
  • Managed služby
  • Cena
okolo 49 Kč/měs,-
okolo 25 Kč/měs,-
okolo 39 Kč/měs,-

TOPlist
TOPlist