WEDOS

Mnoha lidem se při vyslovení slova webhosting vybaví právě název Wedos. Aby taky ne, jde totiž o jednoho z největších českých poskytovatelů, a nejprodávanější hosting z let 2011, 2012 a 2013. A není se čemu divit. Za 25 korun měsíčně totiž dostanete skvělý program Wedos No Limit, se kterým je provozování webu velmi jednoduché.

Jak už samotný název napovídá, jde o hosting bez limitů. Máte tedy k dispozici neomezený prostor pro web, neomezený traffic a neomezený počet databází typu MySQL 5.6, pokud jejich celková velikost nepřesáhne 1 GB.

Neomezený je také počet emailových schránek, které si ke svému webu zřídíte. Samozřejmostí je webový klient, a veškerá pošta je kontrolována antivirem a antispamem.

Velkou výhodou je zkušební doba. Ta činí 7 dní od zahájení poskytování služby. Během této lhůty můžete kdykoliv z libovolného důvodu vypovědět spolupráci, a bude vám vrácen celý poplatek za službu. Pokud se během 180 dnů od začátku používání služby projeví prokazatelně nízký výkon serverů, nebo jejich opakované výpadky, můžete zažádat o ukončení a vrácení poplatku za zaplacené měsíce, které jste nevyčerpali. Stát by se vám to ale nemělo, protože Wedos má své vysoce kvalitní servery umístěné ve vlastním datacentru, a používá pro provoz hostingu jedno z nejmodernějších řešení v rámci ČR.

Wedos v rámci svých služeb nabízí také dárky pro svoje zákazníky. Pokud si zaplatíte program NoLimit nebo jeho rozšířenou variantu Extra pro doménu.eu, Wedos vám jí na jeden rok zarezervuje zdarma. A pokud k Wedosu přesouváte svojí doménu od konkurence, dostanete jako bonus až 2 roky registrace zdarma, a samozřejmostí je maximální podpora při přesunu. Další výhody můžete získat, pokud se stanete fanouškem Wedosu na sociálních sítích Facebook, Twitter nebo Google+.

Cena
25 Kč/měs
Poměr cena/výkon
Prostor na disku neomezeně
Přenesených dat neomezeně
PHP memory limit 128 MB
Max. velikost databáze 1 GB
Max. velikost schránky 100 MB
CRON ano
Technická podpora
Nadstandardní funkce
Počet samostatných webů 1
Počet aliasů 1
Počet MySQL databází neomezeně
Počet email. schránek 50
Zkušební doba 30 dní

Oblíbené

okolo 25 Kč/měs,-
okolo 76 Kč/měs,-
  • Cachované stránky
  • Managed služby
  • Cena
okolo 49 Kč/měs,-
okolo 25 Kč/měs,-
okolo 39 Kč/měs,-

TOPlist
TOPlist